Sandras hem - inrednIngstjänster

 Det är lätt att köra fast i hemmet och känna att man inte kommer någonstans. Vill du ha hjälp att lyfta fram ditt hem lite extra, eller endast ändra en befintlig plats? Kanske är det din arbetsplats, ditt företag eller restaurang som behöver få till det där lilla extra. Det är lätt att bli hemmablind eller fastna med inredningen. Låt oss då hjälpa dig med att hitta känslan och potentialen i ditt hem eller på företaget. Det kan räcka med små inköp för att se sakerna, möblerna och hela rummet i ett nytt perspektiv. Det är de små detaljerna i rummet som ger ditt hem den rätta känslan och många gånger kan det räcka att möblera om, flytta runt och få in några nya detaljer för att väcka liv i hemmet och få den rätta känslan som just du vill ha i ditt hem och som ditt hem förtjänar. 

Vi erbjuder flera olika tjänster. Allt från om ni vill ha hjälp med ert boende, ert företag eller inför försäljning.
Välkomna hit, vi finns här för att hjälpa er!
Sandra

Jag som driver företaget heter Sandra Östlind, har jobbat med inredning sedan 2009 och har alltid älskat inredning! Driver även inredningsbutiken & Webshopen www.interiorboden.se och Sandras Hem som erbjuder homestyling och som har tagit fram en egen färgkollektion.

bEHÖVER DU HJÄLP HEMMA?

INREDNINGSKONSULTATION
Behöver du en inspirationsboost eller ett par vana ögon att bolla tankar och idéer med? Då passar tjänsten INREDNINGSKONSULTATION utmärkt för dig. Vi kommer till ditt hem och tillsammans går vi igenom din bostad samt dina frågor och funderingar. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med. Vad vill du ha kvar, förändra eller vad är du nöjd respektive missnöjd med. Vi kommer med förslag och idéer och tillsammans hittar vi rätt lösningar för just din bostad. Du ansvarar för att ta anteckningar under mötets gång. Nu har du ett verktyg att själv jobba vidare utifrån, här gör du alltså förändringarna själv.
Pris: Enligt offert *

INREDA HEMMA
Vill du istället att vi hjälper dig med inredningen, att vi sköter inköpen av ny inredning, möbler mm med den budget ni har? Att vi sedan stylar din bostad till det vi kommit överrens om? Då är detta rätt tjänst för dig.
Första träffen är kostnadsfri en timme, vi får då en bild av dig som person och vad som behöver åtgärdas och inom en vecka återkommer med vi med ett kostnadsförslag.
Pris: Enligt offert *

WEBBASERAD INREDNINGSKONSULTATION
 Det spelar ingen roll vart i Sverige du bor, vi hjälper dig över internet! 
I denna tjänst ingår:
Du skickar bilder till oss via mail på de rum du vill ha hjälp med. Vi går igenom lite idéer och vi kommer med förslag om inredning och färgsättning för att just ditt hem ska bli som du tänkt dig – om inte ännu bättre. Sedan skriver vi ett förslag på vad du kan åtgärda och förändra. Slutligen gör vi en inköpslista på förslag på produkter som skulle kunna passa in i din bostad och skickar med en moodboard.
Pris: Kontakta oss för offert
info@sandrashem.se 

För företaget

Känner ni att ert kontor skulle behöva fräschas upp? Kanske är det restaurangen som behöver få sig ett litet lyft eller är det salongen som ni vill förnya. Vi hjälper er gärna med detta och kommer gärna ut för att få en bild på vad ni vill ha hjälp med och tillsammans med era önskemål får fram det resultat som ni önskar. Vårt mål är att få ert företag, vare sig det är det lilla företaget med ett kontor eller restaurangen med flera anställda som vill ha ett lyft, att det ska bli en atmosfär som ni vill tillbringa tid i. Kontakta oss för mer info! info@sandrashem.se

sKA NI SÄLJA ER BOSTAD?

Genom att paketera och presentera din bostad rätt får du en konkurrensfördel framför liknande objekt på marknaden. Målet är att skapa en miljö och därmed ett bildmaterial som inbjuder många köpare att mentalt flytta in redan på visningsdagen.
Vårt mål är att lyfta bostaden till en högre nivå och anpassa den efter förutsättningarna. Vi jobbar för att visa bostaden från sin bästa sida på bilderna och på visningen. Man kan göra mycket själv, men eftersom man blir lätt hemmablind så kan det vara klokt att ta hjälp av någon som ser med "nya" ögon. Att det handlar om att plocka bort och rensa stämmer delvis, men det kan också handla om att flytta en möbelgrupp för att få ett bättre flöd i rummet, eller sätta dit en detalj som gör det där "lilla extra". Första intryckt när man kommer på visningen är ofta väldigt avgörande. Vi har kunskap och erfarehet och kommer gärna på ett kostnadsfritt första besök. Oavsett om du behöver styla en stor villa eller bara behöver rådgivning är du varmt välkommen att kontakta oss.


MUNTLIG KONSULTATION
Vi går igenom hela din bostad rum för rum. Du får råd och tips på vad du bör ta bort/rensa och på vad du kan lägga till för att bostaden ska se så attraktiv ut som möjligt inför försäljningen. Om konsultationen leder till en större homestyling här nedan så dras kostanden för muntlig konsultation av. Här gör du alltså förändringarna själv.
Pris: Kontakta oss för pris

HOMESTYLING, LITEN
Vi kommer och stylar åt dig med befintliga möbler och inredningsdetaljer och kompletterar om det behövs med textilier och andra mindre inredningsdetaljer från vårt lager.
Pris: Kontakta oss för offert

HOMESTYLING, STOR
Styling med befintliga möbler och inredningsdetaljer. Skillanden här på liten och stor homestyling är att vi här även kompletterar med småmöbler, inredningsdetaljer som tex tavlor, mattor, lampor, växter från vårt lager.
Pris: Kontakta oss för offert

INFÖR VISNING
Om ni önskar så kommer vi tillbaka och iordningställer hemmet som det var vid fototillfället inför visningen. Detta kan utnyttjas om boendet nyttjas under stylingperioden.
Pris: Enligt offert

HOMESTYLING, TOTAL
Full möblering i tom bostad.
Vi stylar med möbler, mattor, belysning, tavlor, växter mm från eget lager.
Här blir den tomma bostaden fullt möblerad och inredd inför visning!
Här ingår hyra av all inredning i 30 dagar. 
Pris: Kontakta oss för offert

Och glöm inte att kostnaden för homestyling vid försäljning är avdragsgill och tas upp under "Utgifter för avttringen" på Skatteverkets blankett K6/K5.

Har ni några frågor eller funderingar så är ni välkommen att kontakta oss!
Vi svarar på alla frågor och vi finns till för att hjälpa er med ert boende!
Hoppas att vi ses!
Vänliga Hälsningar Sandras Hem styling, Sandra
info@sandrashem.se
073-8247146


* Resekostnad tillkommer utanför Grums och Karlstad

Sandras hem - färgkollektion

 Här hittar ni allt om min egna färgkollektion SANDRAS HEM.
Jag har tagit fram 6 st egna kulörer med mina egna namn i samarbete med Stuvbutiken. Jag har provat, målat, blandat, målat, mixat, matchat ihop kulörer för att få en egen kulörkarta med underbara nyanser till hemmet! Jag saknade en serie med färger till hela hemmet, från golv, väggar, tak, lister, möbler mm. Jag ville ha en serie som jag kan använda i hela hemmet eller på bara en byrå, helt enkelt färg som passar i alla hem! Jag har tagit fram jordnära, varma, härliga nyanser som får hemmet att kännas varmt, ombonat, enkelt och mysigt! Dessa kulörer kommer endast att säljas hos @stuvbutiken i Karlstad! Ni som inte bor i närheten kan fortfarande handla all färg smidigt och enkelt på deras nätbutik, se länk nedan.
Hoppas att ni gillar mina färger!
Tagga gärna era bilder med mina färger på instagram med #sandrashemkulörer

För fler bilder och inspiration kika in på min instagram @sandrashem

Vill ni beställa en färgkarta så fyll i formuläret här bredvid eller skicka ett mail till mig: info@sandrashem.se så skickar jag den hem till er.
Pris 39 kr + porto