SANDRAS HEM - INREDNINGSTJÄNSTER

Jag har jobbat med inredning sedan 2009 och har alltid älskat inredning! Driver inredningsbutiken & Webshopen www.interiorboden.se och även Sandras Hem som erbjuder homestyling. Det är lätt att köra fast i hemmet och känna att man inte kommer någonstans. Vill du ha hjälp att lyfta fram ditt hem lite extra, eller endast ändra en befintlig plats? Det är lätt att bli hemmablind eller fastna med inredningen. Låt mig då hjälpa dig med att hitta känslan och potentialen i ditt hem. Det kan räcka med små inköp för att se sakerna, möblerna och hela rummet i ett nytt perspektiv. Det är de små detaljerna i rummet som ger ditt hem den rätta känslan och många gånger kan det räcka att möblera om, flytta runt och få in några nya detaljer för att väcka liv i hemmet och få den rätta känslan som just du vill ha i ditt hem och som ditt hem förtjänar. 

Jag erbjuder 3 olika tjänster här nedan: RÅDGIVNING, INREDA & WEBBASERAD INREDNINGSKONSULTATION. 

RÅDGIVNING?
Vill du ha tips på förändring och hitta ny inspiration till hemmet så är detta rätt hjälp. Du kanske vill ha hjälp med att hitta rätt ljussättning för att framhäva rummet på rätt sätt eller att hitta rätt möblering i ditt hem. Du bestämmer vad du vill ha hjälp med och vi bokar in ett inspirationsmöte där vi går igenom ditt hem och vi tillsammans går igenom hur du vill ha det hemma och vad du tycker om. Vad vill du ha kvar, förändra eller vad är du nöjd respektive missnöjd med? Efter det går vi igenom vad som behövs göra, du får tips, råd och idéer vad som skulle passa just ditt hem. Pris: 2000 inkl moms

INREDA
Om ni vill ha fortsatt hjälp, hela vägen från början till slut. Allt från planeringen till att börja inreda. Det kan vara hjälp med färgsättning, möblering eller kanske ni vill ha hjälp att hitta en röd tråd genom hela er bostad. Jag hjälper er sätta samman ny konstellation av möbler och interiör. 
Pris: 595 kr/tim inkl moms

WEBBASERAD INREDNINGSKONSULTATION
 Det spelar ingen roll vart i Sverige du bor, jag hjälper dig över internet! 
I denna tjänst ingår:
Du skickar bilder till mig via mail på de rum du vill ha hjälp med. Vi går igenom lite idéer och jag kommer med förslag om inredning och färgsättning för att just ditt hem ska bli som du tänkt dig – om inte ännu bättre. Sedan skriver jag ett förslag på vad du kan åtgärda och förändra. Slutligen gör jag en inköpslista på förslag på produkter som skulle kunna passa in i din bostad och skickar med en moodboard.
Pris för ett rum - 2000 kr inkl moms
Pris för två rum - 3000 kr inkl moms
Pris för tre rum - 4000 kr inkl moms
För fler rum var vänlig kontakta oss för mer info.
info@sandrashem.se 
 


Sandras Hem Färger
 Här hittar ni allt om min egna färgkollektion SANDRAS HEM.
Jag har tagit fram 6 st egna kulörer med mina egna namn i samarbete med Stuvbutiken. Jag har provat, målat, blandat, målat, mixat, matchat ihop kulörer för att få en egen kulörkarta med underbara nyanser till hemmet! Jag saknade en serie med färger till hela hemmet, från golv, väggar, tak, lister, möbler mm. Jag ville ha en serie som jag kan använda i hela hemmet eller på bara en byrå, helt enkelt färg som passar i alla hem! Jag har tagit fram jordnära, varma, härliga nyanser som får hemmet att kännas varmt, ombonat, enkelt och mysigt! Dessa kulörer kommer endast att säljas hos @stuvbutiken i Karlstad! Ni som inte bor i närheten kan fortfarande handla all färg smidigt och enkelt på deras nätbutik, se länk nedan.
Hoppas att ni gillar mina färger!
Tagga gärna era bilder med mina färger på instagram med #sandrashemkulörer

För fler bilder och inspiration kika in på min instagram @sandrashem

Vill ni beställa en färgkarta så fyll i formuläret här nedanför eller skicka ett mail till mig: info@sandrashem.se så skickar jag den hem till er.
Pris 39 kr + porto